Det behövs en stor bild för att ta kunna ta med alla mina saker

Att jobba som fotograf är alltid lika spännande och det som är mest spännande är när de ringer från andra ställen och erbjuder mig jobb.

Tex om jag ska i väg till en annan ort så blir allt så mycket mer spännande. Då får jag mer att se på tex nya byggnader. Varje byggnad är en otrolig bra upplevelse för då har jag chansen att ta fram mina produkter dvs kamera, linser mm för att ta bilder. Varje stad för mig är en ny värld av gåvor och konst. För är man en fotograf så är man också en konstnär.

Jag älskar tex att ta bilder på flygplatser och tågstationer

Favoriten måste ju vara tågstationer då det är där folk springer som mest fram och tillbaka.

Allt är konst vare sig du är dansare, fotograf eller skådespelare så är du en konstnär. Jag älskar tex Sigtuna för där finns små butiker som faktiskt påminner om London. London är känd för sina små butiker och deras byggnader är från 1800 talet dvs de bygger starka bra byggnader. Bygger man bra byggnader så håller de sig mycket längre. Man brukar säga att en vis man bygger sitt hus på bra fast mark.

Jag brukar då ta med mig bilen och för att kunna ta med mig bilen så behöver jag också en bilmatta som är bra och fin som jag kan lägga mina saker på.

Vill du också ha en fin bilmatta till din bil? Är du som jag ofta använder bilen när du ska åka långt som jag brukar få göra när jag får jobberbjudanden i tex Göteborg. Jag verkligen älskar Göteborg för det är den staden som har flest låtar om sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *