Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mer om Misgana och kontakt

Välkommen till min blogg för samarbete med annonseringen

För samarbete för att få synas på bloggen vänligen maila till misgana@blogbiz.se

 

Här är mer information om mig

Hej! Jag heter Misgana Mesfun och jag är 24 år gammal, jag är född i Uppsala i ett område som heter Gränby. Jag har tre äldre systrar och två föräldrar, jag har bott i Uppsala i hela mitt liv och jag flyttade i augusti till Sigtuna för att plugga till Fritidsledare. Jag är social, positiv och omtänksam som person. Jag gillar att måla, rita och skriva poesi. Mitt poesiskrivande har lett till att jag vill bli låtskrivare bland annat, det är en av mina stora passioner.

Jag skriver poesitexter eftersom jag mår bra utav det, poesi är kreativt och jag älskar att vara kreativ och det är en stor anledning till varför jag vill göra det förevigt.
Detta är en poesitext som jag har skrivit:
Misgana Mesfun är vårt huvudintresse och sedan hon bar sin habesha dress, så förstod vi alla hur hårt hon har jobbat under det ständiga press och stress hon befann sig i. Hon är en våghals och hon är en våghals. Det är såklart hon är en våghals, kolla vart hon var och hur många gånger hon skrek och röt ifrån sig. Det var orättvist för mig, för mig och bara mig. Kolla hur felbehandlad jag blev och kolla hur felbehandlad jag blev.

Misgana Mesfun är mitt huvudintresse och sedan den dagen gått, allting blev galet stopp. Hon tog sitt sista dopp och snart blev allt detta hennes förflutna. Går hon en väg så går hon en annan väg, men det är något som hindrar henne. Hon förstod att mod har blivit hennes dom, hennes rädsla är inte där. Alla hennes fobi är inte där. Hon är äntligen fri, hon kan andas frihet.

Till startsidan