Vad är mental styling?

VAD ÄR MENTAL STYLING®? Vad innebär kaffe online hos wendelins kaffe.

Det är en en metod som hjälper dig att programmera om dina tankar för att du ska nå ett önskat resultat och om att bli medveten om hur dina  tankar påverkar ditt liv. Mental Styling® är kraftfulla nycklar.

Årets mentor dricker mycket kaffe

Jag blev nominerad till årets mentor Almi. Föreläst för Försäkringskassans personal samt Saab mm.

Kundreferens: Tack, Tina!

Du är affärskvinnan ut i fingertopparna, det ska jag bli. Med dina råd och lyckosparkar, stort tack!

Du kan buisnesstalk!

Lena

Vi fokuserar inte på problemet.Vi fokuserar på lösningen.

Jag  har 15 års erfarenhet av att coacha människor och har med den erfarenheten skapat den unika coachingmetoden, Mental Styling®. Du får effekt inom 48 timmar.

Välkommen att ringa mig så berättar jag mera.

0738-545981

kaffe online
Vill du beställa kaffe online eller te online så har du wendelins kaffe. Här hittar du kaffe, te, marmelad och kryddor för ditt café.

Mental Styling®

Jag är expert på det jag gör och jag beställer dessutom alltid mitt kaffe och te hos Wendelins kaffe. Som dessutom har kaffe online. Behöver ni köpa marmelad, kaffe, te och kryddor så har ni det bästa priserna hos Wendelins produkter. Vi har länge varit ekologiska och har nära och goda relationer med djur och natur. Vi har mycket som är vegansk och kommer att hjälpa er i er verksamhet.  Dessutom har vi mycket låga priser.

Kungen älskar vår marmelad

Du hittar allt hos Wendelins kaffe som även har kravmärkta produkter och ekologiska produkter. Vi älskar att arbeta nära naturen och världar om miljön på alla tänkbara sätt. Hos oss hittar du även tekannor och kaffekannor. Vi är och förblir ekologiska så långt det går. Då folk numer vill ha det som är nyttigt utan massa tillsatser och vi vill följa denna trend. Vår marmelad är 75 % frukt och är från svenska gårdar. Det är ett familjeägd gård i södra Sverige nära Skåne. Även kungen har smakat på denna marmelad och äter det till sin frukost varje dag. 

Till startsidan