Hur gör man när man ska fotografera kungligheter?

Visste ni om att det fanns regler för hur man fotograferar kungligheter?

Man får tex inte ta bilder av dem när de håller på att äta utan man måste vänta på att de verkligen har ätit färdigt. Samt så får man inte ta bilder av dem när de håller på att klä på sig ytterkläderna. Dessa två regler är ett måste och gäller verkligen de som jobbar som press med kungafamiljerna.

På torsdag kommer de dessutom att besöka Uppsala och då lär det verkligen finnas massor av fotografer från massa olika tidningar och media som vill fånga dem på bild. Det kommer heller inte bli så varmt på torsdag så kungafamiljen får verkligen vänta innan de kan ge sig utomlands för att bada i en pool. De brukar då hyra villor för att få vara i fred och där de hyr bör de också tänka på tryckning brunn för att det inte ska bli stopp.

Nu kanske inte själva kungafamiljen behöver planera detta utan de som driver dessa villor som hyrs ut som ska planera in dessa saker.

Bilder av kungafamiljen utomlands

Man har också sett flera foton av kungafamiljen utomlands som är tagna av fotografer på långt avstånd. Detta för att de inte får komma för nära kungafamiljen speciellt när de ska ha privat semester. Det är nog annorlunda om de håller på att representera Sverige då får man ta bilder av dem. Fast är de på semester så vill nog de vara i fred. Annars kan livet sluta som prinsessan Diana som aldrig fick bada och sola i fred. Hon fick verkligen lida från första dagen då hon gifte sig in i den engelska kungafamiljen till sitt sista andetag. Ingen ska behöva gå igenom det lady Diana eller som andra kallar henne prinsessan Diana, fått gå igenom. Må hon vila i frid. Det sägs också att prinsessan Diana var världens mest fotograferade offentliga person och kunglighet.

Vill du fotografera kungen och drottningen när de kommer till Uppsala?

Då kan du passa på att gå in på länsstyrelsens hemsida och se var de kommer att befinna sig och hur deras dag kommer att se ut. Kan nämna att de även kommer äta lunch på Uppsala slott innan de åker tillbaka till Drottningholm. Sedan vet jag inte hur deras schema ser ut resterande dagen. Det går att ta reda på genom att gå in på deras kalender som finns på kungahuset.se så får du mer uppdaterad information.

På nätet kan man även hitta ekologisk kamomill som egentligen är en ört och inte en te med koffein.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *