Okategoriserade

TRIS tjejernas rätt i samhället och photoshop

När jag läste UNT så stod det att bilden på systrarna som har startat upp TRIS är photoshoppad.

Ingen kan ha undgått och läst på UNT angående granskningen av TRIS tjejernas rätt i samhället som ligger i Uppsala. Det är främst två systrar som har startat upp den Talin och Mariet Ghadami.

De startade upp denna verksamhet eller ideella förening i samband med Fadime Sahindal blev mördad av sin pappa i Uppsala.

Själv är jag inte från Uppsala, men jag studerade på Uppsala universitet några år och därav så vet jag lite om TRIS.

På det har de haft både kronprinsessan Victoria på besök och även prins Daniel. Det är stort om kungafamiljen har besökt deras verksamhet så nog har de jobbat hår och bra dessa systrar.

De hade inte ens en revisor och de skulle säkert verkligen vara i behov av redovisningskonsult Stockholm som kan hålla koll på deras arbete. Inte för deras skull utan för alla som har bidragit med pengar till dem.

Nedan lånar jag en photoshoppad bild av bl.a UNT som jag publicerar här i bloggen. Läs vidare om dem på UNT för jag har tagit info från UNT.

 

Ni kan följa denna debatt närmare i UNT och kan också nämnda att de ställer ej upp på intervjuer.  Det kommer säkert komma mer och mer information om TRIS och dessa tjejer hur du jobbar i dag. Hur stor verksamheten är vet jag inte då jag inte är insatt i det. Jag vet bara om att de har fått väldigt mycket fina utmärkelser också för sitt arbete.

En revisor bör man alltid ha speciellt om det är ett AB man driver. Även jag som jobbar som fotograf har också en revisor som både sköter mina fotografering jobb och de intäkter jag får via sociala medier. Jag jobbar halvtid som fotograf och halvtid med sociala medier. Jag är ändå ensamstående pappa och kan inte jobba hur mycket som helst.

Jag blir också nyfiken på ovan systrar för de har ju ändå varit duktiga och lyckats med sin verksamhet. De är nog långt i från alla som jobbar ideellt för oavsett vilken ideella verksamhet som finns så kan man inte lova 100 procent att allt går till de behövande. Dessa tjejer har inte gjort något extra som de andra inte har gjort. Vem har sagt att röda korset och andra ideella verksamhet skulle vara ärliga och bättre?

Sådan ser vår värld ut dvs folk jobbar alltid främst för sin egen familj och inte för andras familjer. Dessa 3 tjejer vad jag kan se har sinne för affärer och ordning på allt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *