Okategoriserade

Ljus och pynt

Då var det dags för den där perioden på året då man tydligen ska ändra om sitt hem till att det ska gå i rött, grönt och gärna lite silver. Man ska baka kakor och vara så där härligt huslig och fixa och trixa med hemmet så det är som en enda stor tomteverkstad.

Det är inte det att jag inte gillar jul, tvärtom, jag älskar det mesta med julen.  Det är mysigt och det tar fram det bästa ur människor. Folk ute på stan blir glada och stämningen ändras faktiskt och det är ju inte helt dumt. Men personligen tycker jag det är lite jobbigt att man måste fixa och ändra om sitt hem, det är inte inte riktigt starka sida. Sen var jag faktist inte helt beredd på att julen började redan i november i år i och med att första advent faktiskt började redan idag i slutet av november och inte i början av december som jag nästan alltid trodde att julen börjad med.

Så jag gjorde faktiskt något idag som jag aldrig tidigare har gjort, jag tog bilen ut till köpcentrumet och köpte med mig lite julprydnads saker samt lite olika värmeljus med doft. Så nu har det faktiskt blivit så att det är lite juligt här hemma och det luktar nejlika i hela hemmet.

I torsdags var jag även nere på stan och kollade när man tände upp staden med det fina julpyntet som kommun hade fixat, det var mycket folk ute på gatorna och en härlig mysig stämning. Jag passade på att fota litegrann, har dock inte hunnit sätta mig ner och föra över bilderna till datorn än så vet inte riktigt hur bra dom blev. Är jag inte nöjd så tänker jag att jag ska gå ner någon kväll och fota lite mer bilder på julbelysning som är runt om i staden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *