Okategoriserade

Årets första snö

Imorse när jag kollade ut så såg jag att det hade fallit lite snö på marken och tänkte att det var bra att jag bytte till vinterdäck nu i veckan. La mig ner i sängen igen och läste lite grann i min bok som jag alltid gör innan det var dags för att kliva upp och åtnjuta en god kopp kaffe till en härlig stor söndagsfrukost. När jag kollade ut igen så såg jag att det hade snöat på riktigt rejält och att det var tjock lager av snö på marken. Jag är inte den största favoriten utav vinter, men det är ju ändå något speciellt med snö och hur mycket det lyser upp istället för den mörka och regniga hösten.

Just idag har det varit alldeles för snöigt och blåsigt för att ens tänka på att man ska kunna ta sig ut för att fotografera, så därför har dagen gått åt för att sitta och planera upp lite olika locations som jag tror kan göras sig riktigt bra i det vackra vintervädret. Får bara hoppas nu att snön ligger kvar och att det kan komma en dag med lite blå himmel och förhoppningsvis lite sol, för då ska jag ut och fota lite vackra snölandskapsbilder. Sen kommer ju även julen och då kommer man även kunna ta lite mysiga jul och nyårs kort hade jag tänkt.

Idag har jag förutom planerat upp fotodagar faktiskt bara legat hemma och äntligen börjat kolla på serie Westworld. Jag har varit så intresserad av att kolla på den i flera år men har aldrig riktigt tagit tag och kolla på den serien, men nu till slut så blev det av. Och gud vilken bra serie det är. Älskar den! Sen har jag ju även en liten förkärlek till framtids grejor och robotar också så det kanske inte är så konstigt att westworld faller mig smaken.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *