En riskokare till ett fluffigt gott ris

Idag blir det att åka till Göteborg och bo på hotell. Har åkt buss hit, trevlig och lättsam resa och jag kunde sitta och läsa bok nästan hela veckan och drömma mig bort till sagornas värld.

Väl i göteborg så var det ungefär en tio minuters promenad till hotellet. Mycket folk i rörelse och jag passade på att fota lite stadsmiljö och människor. Detta är något jag inte gör så ofta så känner mig inte så duktig på det. Bra att jag fick träna lite iallafall på det.

Kvällen

Kvällen kommer först bestå utav att käka lite mat. Har kollat upp och hittat ett trevligt asiatiskt ställe att äta på och många har rekommenderat det ställe. Vi har bord där vi 17:30 och klockan är nu 16 så det blir snart dags att bege sig dit. Efter middagen så blir det show, mina idoler kommer att uppträda, Alex & Sigge, har sett fram emot att se dom live länge. Sist jag såg dom var 2017 och det var riktigt roligt Så jag ser verkligen fram emot att äntligen få se dom igen eftersom dom har ställt in alla shower senaste åren då det har varit pandemi och svårt att få till så stora föreställningar.

När du kokar ris hemma kanske du kanske vill ha en riskokare istället för en vanlig kastrull. Den kan ge dig ett fluffigt gott ris som ger ett bra resultat.

Efter det blir det vanligt skönt häng på hotellrummet och bara njuta v ledighet och lyx. Sen imorgon en riktigt lång härlig hotellfrukost och ingen tid att passa. Bara njuta av dagen och strosa omkring här i Göteborg. Ska försöka hitta lite fina ställen att fotografera på så jag får träna mina färdigheter i att fota i stadsmiljö samt att fota människor.

Sen berör det iväg hemåt igen imorgon eftermiddag och resten av veckan blir det jobb. Har några deadlines jag ska vara klar med på onsdag. Det är ett nytt projekt som drar igår som jag tror väldigt mycket på. Ser fram emot detta och hoppas att jag landar det och att det kan ge lite sysselsättning närmsta veckorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *