Packa allt jag äger när jag ska flytta

Som fotograf har det alltid varit viktigt för mig att hålla reda på alla mina kameror och alla dessa tillbehör som man måste köpa till.

Alla tillbehör är otroligt dyra så jag vet aldrig var jag ska börja för att få ordning på alla grejer utan att tappa bort något på vägen. Dessutom om man nu ska flytta är det desto viktigare att packa dessa saker så att man minns vad man har packat var. Tänk att ha bort delar av ens kamera när man ska ut på riktiga uppdrag man dessutom får väldigt bra betalt för.

Då har halva lönen försvunnit från mig bara för att jag har tappat bort saker på vägen. Detta för mig är så pass viktigt att jag också numer tänker igenom allt noga innan jag tar några beslut framöver. För att inte slarva bort något så tar jag mina viktigaste saker till Förråd Stockholm så vet jag i varje fall var jag har mina saker. Allt annat gör mig inget om de kommer bort eller blir en mindre skada på. Jag gillar inte när något blir skadat så jag renoverar alla saker jag har från topp till tå hela tiden. Ni ska se mig på min semester medans mina vänner och bekanta åker utomlands så är jag hemma och renoverar för att bo så fint som möjligt. all hjälp som finns så  kan man anlita som kan städa din lägenhet.

För att vara kille så älskar jag ändå alla rosa färger som finns. Jag är sorten som renoverar och målar allt rosa om jag hittar rätt rosa färg. Jag har också husdjur hemma som trivs i min inredning då både hunden och jag älskar rosa. Det märks för han väljer alltid ut rosa leksaker när vi ska köpa nya leksaker till hunden. Katten däremot bryr sig inte om färger utan bryr sig mer om former på sina leksaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *