Fotografera stickat och islandshästar

Idag ska jag iväg på en fotografering som jag har väntat på hela sommaren. Det var nämligen så att när jag satt och njöt av vårsolen i våras så fick jag plötsligt ett jobberbjudande som skulle äga rum i oktober.. Det som gör det här uppdraget så roligt är att en av modellerna är också en bloggare på samma plattform jag använder. Sen kommer det bli utmanade för han och hans tjej har en väldigt tatuerad och alternativ stil som jag inte riktigt är van vid, samtidigt som deras stil ska passa bra in i de stickade modet och att vi ska fotografera dessa tillsammans med islandshästar och får. Många olika kontraster och utmaningar, vilket kommer göra det riktigt roligt. Det är också i sådana blandningar, där man tar stilar och inspiration från olika världar och sätter i de i samma fotografering som gör att bilderna kan bli riktigt riktigt bra om man får till de.

Ser också fram emot att ta lite detalj bilder på händer då jag vet att en av modellerna har tatuerade händer.

Vi får också hoppas att djuren sköter sig och gör bra ifrån sig. Det är också en utmaning. I vissa fall så gör djuren precis som dom vill och det kan nästan vara omöjligt att få till bra bilder bara för att djuren har bestämt sig för något annat.

Vi har iallafall tur med vädret så känslan så här långt är väldig bra. Sen gick jag igenom min utrustning igår, såg till att alla batterier är laddade, minneskort nedpackade och objektiven är redo. Nu sitter jag och hämtar den sista inspiration innan avfärd. Snart lite kaffe och sen avgång om cirka en timme vid 12, det tar ungefär en timme att åka dit jag ska – vi ska vara på plats vid 13:30.

Jag lägger upp bilderna här sen när vi är klara och godkända från varumärket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *