En klenod

Hittade denna på en marknad

Idag använder vi datorer och mobiler till allt.  Vi kan till och med skriva ut via bluetooth med dom och allt går fort och smidigt. Annat var det förr då man använde en skrivmaskin som man skrev på. Sen blev den mer och mer avancerad och man kunde till och med radera, kopiera och gud vet allt man kunde göra. Men man ser aldrig dom mera och dom används nog inte heller. Inte vad jag vet i alla fall.

I dag är dessa gamla skrivmaskiner klenoder och jag hittade en på en marknad jag åkte förbi i somras. Och på den marknaden som jag var på fanns det en massa äldre saker. Jag kanske inte ska säga marknad utan loppmarknad. Och det brukar det ju finnas en del på sommaren när man åker ute bland dom mindre vägarna ute på landsbygden.

Det är jättekul att gå runt bland alla gamla saker som man inte ser längre. Vissa saker måste man bara känna pp och minns hur ens gammelmormor eller farmor haft i sina hem. Stoppade möbler och hur många porslinsaker som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *