Matlåda till jobbet

Förbereder den innan

Nu när alla har börjat jobba igen efter sommaren är det dax att ta tag i allt runt omkring. Dom vanliga rutinerna ska sättas fart på igen och man börjar använda andra kläder. Sminkar man sig som kvinna så måste man se till att allt smink är fräsch och finns hemma. Ja det finns en del att ta tag i. Och ofta så tar det några dagar innan allt är i fas igen.

Sen har vi det där med lunchen på dagarna. Jag brukar ha matlåda med mig till jobbet och den brukar vara mat från middagen kvällen innan. Men ibland orkar man inte göra extra mat eller har inget över och då får man gå och handla något istället. Sushi är något som finns på många ställen att handla och man blir inte så där jättemätt av det heller så det blir för tungt i magen och man orkar fortsätta jobba.

Nått som jag inte brukar ha i mina matlådor är kokt potatis. Dom brukar bli lite mjuka och smakar inte så gott dagen efter. Om potatisen inte ligger i nån sås. Då funkar det lite bättre. Men pasta och ris är grymt att ha i en matlåda. Sen kan man bara välja något att ha till. Jag försöker också se till att jag har lite grönsaker med mig i en annan burk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *