Original touch med ramar från Framia

Ska du fylla en vägg med tavlor men behöver ramar, hos Framia hittar du ramar för alla dina verk tavlor, bilder, foton, de har ett brett utbud av ramar för alla budgetar.

På framia hittar du den perfekta ramen för dina tavlor. Framia har ett brett utbud av ramar för alla budgetar, från de dyraste till de mest ekonomiska.

Du kan hitta ramar i trä, metall och plast. Om du vill ge din tavla en originell touch kan du välja en ram med speciella ytbehandlingar som guld- eller silver, antik finish eller till och med med cream färg. Du kan också hitta ramar i olika former och storlekar.

Du kan välja den som passar bäst till din målning: kvadratisk, rektangulär, och andra modell som du kan se över. Och om du inte vet hur du ska välja rätt ram till din målning, kan deras expertteam  hjälper dig gärna.

Du kan också hitta andra produkter med anknytning till målningar, t.ex. dukar, sträckare och stafflier. Besök deras webbplats och ta en titt på deras breda sortiment. Du kommer säkert att hitta det du söker!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *