Barnkalas med en massa ballonger

jag är inte så förtjust i dom

Att gå på ett barnkalas som både kan vara kul, men också jobbigt. Och då menar jag inte barnen eller nått sånt utan för dom där ballongerna som alla envisas med att ha. Jag är inte så förtjust i dom ifall dom är lösa. Sitter dom fast någonstans är det helt ok, men när alla barn går omkring och sparkar på dom hit och dit. Eller tom smäller dom bara för att dom tycker att det är kul. Nä, det är inte min grej.

Och självklart var det en massa ballonger på barnkalaset som vi var på häromdagen.

Jag tycker hellre om dom där ballongerna som är fyllda med helium. Dom kan man antingen köpa färdigfyllda i butik eller så kan man köpa en sån där maskin och fylla själv. Dessutom kan man köpa lite roliga ballonger när man ska ha helium. Det finns i bokstäver, siffror och andra former.

Annars var kalaset vi var på jätte trevligt. Det var många barn och vi vuxna var också bjudna så vi både kunde hjälpa till, men också hade en trevlig stund tillsammans lite avskilt från barnen så dom kunde leka. Vi var sist kvar och bestämde till och med att vi skulle äta middag tillsammans. Varför åka hem och äta själva när vi kunde stanna kvar. Barnen tyckte det också var kul och kunde fortsätta leka medans vi vuxna kunde plocka undan lite innan vi gjorde mat. Ballongerna åkte ner i en stor sopsäck – i alla fall dom som fortfarande var hela. Och det var inte så många som var hela på slutet kan jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *