Det gäller att ha plåster hemma

Det gör ont i en själv

Har man barn som är ute och leker och cyklar måste man se till att det finns en massa plåster hemma. Det blir alltid skrapsår och andra sår som måste plåstras om. Och man kan ju inte ha vilka plåster som helst hemma. Det ska vara små gubbar och Disney figurer för att man ska få sätta på det där plåstret utan skrik.

Jag har kommit på en bra och enkel sak när det gäller att tvätta dom där såren som jag vill ge er tips på. För att slippa ta fram den där bomullstussen och föröka tvätta ett sår och slippa ha ett barn som skriker så fort man närmar sig såret det är inte kul. Jag har istället tagit fram en blomspruta och sprayar lite försiktigt. Sen att det rinner vatten utmed benet eller armen gör ju inte ont och då kan dom tom spraya själva. Hur bra som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *