Okategoriserade

Var tog värmen vägen

Jag vill ha tillbaka sommaren

För några veckor sen var det hur varmt som helst och man tyckte ibland att det var lite för varmt. Det skulle man inte säga kan jag säga idag. För igår åkte jag in till stan för att göra några ärenden och det var jättefint väder. Men sen helt plötsligt så bara välde det in mörka moln och till slut började det regna för fullt.

Alla sprang in i olika butiker för inte hade man paraply med sig på. morgonen. Och det kändes som om det aldrig skulle sluta regna. Så till slut så var jag tvungen att springa ut ur den butiken jag stod i och sprang utmed husväggen för att ställa mig under en bro. Och där var jag inte ensam om att stå kan jag berätta. Här stod vi en stund. Men det bästa var att precis bredvid bron fanns ett cafe och vi gick in och köpte oss en kaffe och gick ut igen. Svenskar är ju lite tråkiga och pratar inte med andra som man känner, men i det här läget så stod vi och pratade till slut.  Så kul !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *