Okategoriserade

Ute så mycket man kan

Det är bra för alla

Sommar, ledighet och inga måsten. Man lägger jobbet åt sidan och gör precis vad man vill eller det man planerat. Alla försöker vara ute så mycket man kan och man tar med sig en hel väska för att kunna tillbringa dagen ute så länge man kan. Allt för att man ska slippa behöva gå in i en affär och handla nått man glömt. Men det finns alltid saker som någon vill ha och som man inte har med sig.

Det man inte får glömma när det är en varm dag är mössor, kepsar, vatten eller annan dricka och självklart solcreme. Och det som vi ofta har med oss är både frukt och smörgåsar ifall någon blir hungrig. Det finns inget värre än när någon börjar : jag är hungrig. Men varför åt du inte mer till frukost då ? Men då var jag inte hungrig. Undrar hur många gånger man har hört det?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *