Piffa till vattnet

Jag tycker vatten är tråkigt så måste göra nått kul utav det

Att vi ska dricka mycket vatten varje dag vet vi allihop. Det ska drickas mellan en och en halv liter vatten upp till två en normal dag. Men är det extra varmt eller man gör något lite mer jobbigt bör man drick mer. Men jag tycker ju vatten är så tråkigt att dricka. Och jag är trött på dom här sockerfria dryckerna man blandar hemma som saft eller lättdrycker.

Så nu har jag bytt det och köpt mineralvatten – eller bubbelvatten – kärt barn har många namn. Men bubbligt vatten istället. Och det finns ju en del smaker att välja emellan. Men varför inte smaksätta det själv med det man tycker om. Efter midsommar fanns det jordgubbar kvar så det fick bli jordgubbar. Citron, lime, apelsin eller vad man nu tycker är gott. Eller varför inte blanda ihop lite olika frukter.

Jag har också fryst in jordgubbar i isbitar. Då kan man lägga ner dom i vattnet och det både håller sig kallt längre, men också får man smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *