Man blir barn på nytt

Vem har roligast ?

Bada är så skönt nu på sommaren om man har ett favoritställe. Och att bada hos vänner som har pool är också kul, men då är det mer med leksaker, bollar och flytleksaker. Och jag tänkte häromdagen att jag skulle gå in bara för skojs skull och titta på några. Det finns ju hur mycket som helst. I olika storlekar, färger och med eller utan styrfunktioner. Det är madrasser, bollar, båtar som man kör med, vattenpistoler, andra vattenleksaker som man sprutar med och jag vet inte allt.

Jag var tvungen att ringa hem och fråga vad som önskades för annars hade jag köpt på mig alldeles för mycket. Och det blev nog lite mer än vad jag tänkt från början. Och det blev tom roligare för oss vuxna att bada nu och vi blev som barn allihopa. Men kul hade vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *