En helt ny värld

Man lär sig alltid något nytt

När man pratar om coins så associerar jag till alla spel. Spel som finns ute på internet, mobiler, datorer och sociala medier. Det är alldeles för mycket reklam om alla dessa spel mellan programmen på tv och jag har själv aldrig använt eller spelat ett sånt spel. Men så fel jag hade och man lär sig alltid något nytt. Och det är väl kul?! En helt ny värld

Företag som har en egen sida och kanske en tjänst eller tom kanske en app vill ju ha en massa besökare för att allt ska gå runt. Och då kan man få hjälp med det när det gäller dessa coins.

En helt ny värld

Självklart kan det också handla om spel, men också för studenter när dom pluggar eller en hälsosida med tex träning. Och då vill du ju peppa dessa besökare att komma tillbaka och lyckas steg för steg med sina mål. Då kan du tillämpa spelifiering. Företaget vill ju att besökarna kommer tillbaka och spenderar tid på webbplatsen eller appen och det kan också göra att fler använder och besöker sidan.

En helt ny värld

För att du ska få många besökare och också få dom att dom ska återvända kan du använda dig av gamefication. Ett verktyg där du kan analysera din sida och se hur både sidan och dina besökare blir bättre och större. Jag kan inte jämföra det bättre än det här med tex en sida eller app när det gäller träning. Om en besökare når ett mål så vill dom få en belöning och mer motivation. Då kan man samla mynt som sen kan användas som en belöning. Det kan göra att besökaren kommer tillbaka oftare och kämpar för att få ihop mer och mer mynt och belöningar. Och så kan man utmana andra på sidan. Det är något som många tycker är kul och gör också att man kommer tillbaka till sidan och vill fortsätta.

Plattform

Du kan få hjälp med din sida och bygga upp den för att nå det mål du vill att ditt företag ska nå. Du får alla dom verktyg du behöver för att du ska kunna analysera din sida genom att implementera plattformen. Sen kan du se hur dina besök stiger dag för dag.  Du kan ladda ner en massa information för att få dig en uppfattning om vad som kan göras just för dig. Sen är det bara att skriva in dina uppgifter så blir du kontaktad och får den hjälp du behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *