Grann grillning

Alla hjälps åt

Att sätta fart på grillen och grilla hamburgare bara till ungarna är mer arbete än nöje. Men vi var några grannar som träffades häromdagen och så samlade vi ihop oss och bestämde oss för att grilla tillsammans. Så hamburgare, bröd och alla tillbehör togs fram och så ställde vi fram grillarna och satte fart.

Hur gott luktade det inte på hela gatan? Barnen sprang omkring och lekte tillsammans, spelade boll och jag vet inte riktigt vad dom gjorde Vi vuxna gick omkring och pratade med varann antingen med ett glas bubbel eller en öl i handen. Det var mycket mysigare än vad jag trodde att det skulle bli. Dessutom har vi fått några nya grannar som fick lära känna oss. Alla knäppa familjer på en gäng. Jag hoppas dom inte blev skrämda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *