Okategoriserade

Finns massor att se nu

Titta under alla blad

Grönt och härligt och blommorna börja blomma för fullt. Men man tittar för det mesta bara rakt fram eller ovanför. Varför inte börja lyfta på blad och grenar och se vad man hittar?! Det gjorde i alla fall jag häromdagen när jag gick runt i min trädgård.

Och vad hittade jag där? Jo, var det inte lite jordgubbar. Så himla underbart. Så nu ska jag utforska min trädgård och se om jag hittar något mer. Inte för att jag tror att jag gör det efter den här upptäckten, men man vet ju aldrig. Men jag ska göra ett försök.  Och om inte annat så kanske det bir städat på samma gång. Bort med allt som inte ska vara där –  grenar, ogräs och annat som inte ska vara där. Man kan ju lika gärna passa på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *