Kaktusar

Kan bli både färgglatt och fint

Många köper sommarblommor just nu, men det finns också jättefina kaktusar som man kan ha inomhus. Många blommar och ger en massa olika fina färger.

Många vill inte köpa kaktusar bara för att dom sticks så mycket, men sköter du dom rätt så behöver du inte flytta och hålla på med dom så mycket. Taggarna ör inte bara för att ge vägen skydd utan finns också för att kunna överleva, Många kaktusar samlar daggen på sina taggar och vatten dropparna ramlar sen ner och tar hand om rötterna.

En kaktus ska ha mycket ljus och du ska vara sparsam med vattnet. Ett fönster i söder är bästa placeringen för en kaktus. När jorden är torr vattnar man en kaktus. Vill du att din kaktus ska växa planerar du om den i en större kruka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *