Jag vill ha kvar sommaren

Sponsrat inlägg i samarbete med Mediconline

Halksockor för vuxna inomhus

Är det fler än jag som vill ha kvar sommaren lite till? Det känns lite grann, som om man blev lite snuvad på sommaren. Även fast vi inte kunde leva som vanligt, så är jag ändå väldigt tacksam för att jag är frisk och kry. Nu är det vår så sommaren är inte än förbi det är bara så att våren har varit så kall. Bäst att ta på sig lite sockor och då kan det vara bra att använda varma sockor eller så tar man helt enkelt på sig härliga halksockor för vuxna så att man inte halkar och gör illa sig. Man har sett halsockor på kaniner för att de ej ska halka på halt golv. Hur är det med oss vuxna om vi halkar tar det lång tid innan smärtan går över efter en sådan olycka och det vill vi ej riskera. Halksockor vuxna kan man använda när man än vill för att leva så bekvämt och tryggt som möjligt. Vi använder hjälm för att inte göra illa huvudet men vi tänker inte på att halksockor kan skona oss från olyckor i hemmet.

Det ska vara svart så att du kan använda dem till alla sorters kläder. Du hittar även strumpor för diabetiker och det är då anpassade för att vara extra bekväma för just diabetiker. Jag har en bror som är diabetiker och jag vet hur viktigt alla dessa detaljer är för honom. Detta är verkligen något man kan köpa både till honom och hans 3 söner som är små och leker mycket. För att de inte heller ska göra illa sig när de leker då de är pojkar allihopa blir det mycket liv hemma.

Nu kryper hösten allt närmre och närmre. Pelargonerna ska snart få flytta in i värmen, och jag med, jag har redan lindat in mig i filten. Idag ska jag fortsätta skriva på min nya bok, det ska bli så spännande, den kommer att handla om business och attraktionslagen.  Detta blir den 5:e boken som jag skriver.

Min uteplats som jag älskar

Jag har en uteplats där jag och min familj ofta är och grillar och där kan det verkligen bli halt. För uteplatsen är som en veranda. Det gäller verkligen att inte halka så att man kan grilla och njuta av maten nu när det är vår och snart sommar. Jag vill verkligen ta hand om min familj på bästa sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *