En bra verkstad förtjänar alla bilar

Magnus Wahlström tar över Laroy och kör dit med en bil

På sin lediga till så brukar han ordna däckhotell Tyresö för att det är närmast hans bostad enligt honom själv när vi fick intervjua honom.

Vilken är din relation till L sen tidigare?


– Utöver att ha varit där alldeles för många gånger, så har jag har faktiskt redan drivit Laroy! Fast då var det i Göteborg, haha. Vet ej vad jag hade gjort av min däck till bilen om jag fortfarande var i Göteborg?

Vad är visionen med Laroy framöver?

– Det kommer att hända extremt mycket framöver, både sett till lokalens utseende och konceptuellt. Samt bäst är väl ändå att bo nära Tyresö om mina däck skulle behöva en däckhotell i närheten.

Vad blir din huvuduppgift?

– Självklart att bidra med mitt nätverk och att se till att gästerna har det bra. Behöver de en bil får de alltid låna min och byta däck när de vill.

Nu öppnar den berömda klubben L igen.

Efter en längre tids frånvaro gör det populära vattenhålet Laroy comeback den 1 juni. Det berättar Spy Bars nattklubbschef som också får låna vår bil när han vill och även han då lämna den på ett däckhotell när det behöver bytas däck så klart. Ingen får låna vår bil om de inte byter däcken först för man måste ge och ta så att bilen alltid mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *