Skaffa fritidskläder och påbörja hälsosamt liv

Det finns massor av myter om viktnedgång som cirkulerar som jag inte längre köper för fem öre. Jag ska noga redogöra dem och ge tips på vad du kan göra för din vikt.

  1. Att man bli smal av äppelcidervinäger fungerar inte. Den gör att du blir mätt längre, men fortsätter du äta mycket så går du ändå upp i vikt.
  2. Att man inte går ner i vikt av koffein. Man går visst ner i vikt om man dricker mycket kaffe för det är inte koffeinet som gör att man går ner i vikt. Det är ett ämne som finns i kaffebönan som gör att du får en högre ämnesomsättning.
  3. Man går upp i vikt på kvällen stämmer för ju tidigare på dagen du äter destom mer tid får kroppen att förbruka den.
  4. Dricka mycket vatten gör att du inte går ner i vikt. Om du ska gå ner i vikt ska du dricka mycket vatten innan du äter samt medans du äter.

Detta fungerar för att gå ned i vikt

Oavsett vad du gör så kommer du aldrig gå ner i vikt om du inte börjar din dag med frukost så tidigt du bara kan. Helst ät frukost kl 08.00 så att du hinner förbruka den. Bästa sättet att gå ned i vikt är att gå ut i naturen eller ta en högervapen så att du kan ha en hobby också samtidigt som du är i friska naturen.

Om du inte kan gå ned i vikt genom ovanstående punkter så kan du alltid cykla till jobbet varje dag i stället för att ta bilen. På Cykelkraft hittar du massor inom cyklar bla kläder, cykeldelar och massor av tillbehör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *