Så beställer du en fläkt med hjälp av attraktionslagen

Be så ska du få

Hej min kära vän, hur har du det i värmen inomhus och kylan utomhus? jag måste nog erkänna att det är lite för mycket för min smak.  Jag är så glad och tacksam  för min fläktar. Nu ska du få höra en magisk historia. Kommer du ihåg det året när det var så där läskigt varmt? det är ju då man behöver många fläktar, eller hur. Ju fler fläktar desto mer el går åt och därför ska du ta och jämför elavtal så att du kan ha hur många fläktar som helst hemma och på jobbet när det är som mest varmt.

I alla fall de var slutsålt i alla affärer, förutom en som var kvar i Piteå, lite långt att åka. Så jag använde mig av attraktionslagen. Jag sa “Tack att jag nu hittar mina fläktar, var finns de” När jag hade ställt den frågan så fick jag en tanke, att jag skulle ta kontakt med möbelhandlaren här i Hällefors där jag bor. Mycket riktigt där var de, jag fick tag i tre stycken på en gång. Många gånger så gör vi det svårare än det behöver vara. Varför ska man gå längre än man behöver.

Jag måste säja, att när jag har tillit och bara litar på att allt ordnar sig till det bästa, ja då blir det så. Allt för många människor idag förlitar bara på sig själva och sin egen kraft, ja då får man kämpa. Mitt tips till dig idag, det är att släpp taget när du har önskat något.

Min gåva till dig

Här tar jag mig en fika i solen fast det är vinter

Vi ses snart ha det så gött kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *