Okategoriserade

Vem är jag när jag inte jobbar

Snart är det dags

Hej min kära vän, hoppas att du mår bra. I morse kom jag på mig själv att tänka, vem är jag när jag inte jobbar? Det är en läskig fråga, för en företagare. Nu ska jag jag verkligen dyka ner i min analytiska kappsäck. Om jag jobbar mycket, man ska hela tiden serva andra, komma på nya saker, så tar det väldigt mycket kraft och tid. Det är då så lätt att glömma bort sig själv. Den här helgen ska jag ta tillvara på mig, sätta mig i första rummet. Dra iväg vara lite galen och primitiv, fast det har ju jag lite svårt för. När vi ska iväg med husvagnen, så är det viktigt för mig att ha det mysigt och ombonat. Är du likadan, eller kan du vara mer primitiv, kanske trivas ute i bushen? Nej, där går gränsen för mig, okey, då vet jag lite om hur jag vill ha det.

Nä inte så primitiv

Jag ska bara njuta av min ledighet

kram från din vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *