Kan man äta vad man vill och gå ner i vikt?

Om du är rik så kan du nog äta vad du vill och ändå gå ner i vikt och jag ska tala om för dig hur det går till.

Har du pengar så har du råd att anställa en kock som bara lagar LCHF mat till dig. Om du tröttnar på LCHF så kan du alltid fettsuga magen för pengarna i stället. Jag känner folk som har fettsugit magen och nu går de omkring med en smal mage hela tiden. Innan fettsugningen så samlade de på sig fett kring magen. Efter fettsugningen så är det som om magen inte är lika villig att ta emot fettcellerna. Detta har jag sett hos flera personer som har fettsugit magen.

Så visst kan du äta vad du vill om du sedan ändå har råd med en fettsugning. Det som även kan vara bra är att du då tar bort fett på de områden som stör dig som mest. För tar du bort fett runt magen då ser du automatiskt samlare ut. För när man har lite större ben så är det lätt att dölja med kläder. En mage kan man aldrig dölja och en mage är lättare att fettsuga. Detta kan du göra hos Scandinavian Skincenter som förutom att fettsuga magen kan hjälpa dig med behandlingar som Fillers, botox, ansiktsbehandlingar, 3-D tatueringar, vaxning, fettreducering och massa mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *