Okategoriserade

5 sätt att fånga en kvinnas hjärta

Det finns säkert många sätt att fånga en kvinna på och här radar jag upp 5 viktigaste kriterierna för att fånga en kvinnas hjärta.

Det finns massor av böcker i ämnet om hur man får ett varaktigt förhållande. Jag tror att varaktigheten beror också på personkemin. Man måste trivas och ha det roligt med den man bor i ihop med. Man ska kunna leva ensam med den personen på en öde ö utan att tröttna då är det rätt person. Om det är omöjligt att leva ihop med en person på en öde ö då är det definitivt fel person du lever med.

  1. Regel nr 1 som är viktigast är att aldrig låta en kvinna betala eller snylta på en kvinna. Snyltar du en gång på en kvinna så kommer hon tycka att du är avtändande. Vi säger nu att kvinnan bjuder dig på något och du tackar ja. Så kommer hon garanterat efteråt inte finns dig attraktiv efter det. Hon kommer fortsätta vara som vanlig, men du bör nog se om efter annan kvinna om du har gjort denna grova misstag.
  2. Slarva aldrig med att se välvårdad ut i tron på att nu är det bra mellan er. Du ska alltid för hennes skull vårda dig själv.
  3. Låt henne bestämma vilken parfym som passar dig för det är hon som kommer lida av lukten om hon inte gillar din parfym. Jag tycker de flesta manliga parfymerna luktar som WCanka.
  4. Spela inte på samvetet och försök aldrig att manipulera för när det kommer fram så är kärleken död.
  5. Klä dig efter vad hon anser är manligt. Nedan ska jag visa dig vilka kläder jag tycker skulle passa en man. Dessa kläder kommer från Stayhard som är en sida för män.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *