Nu är jag stolt över mig själv

Godmorgon kära vän, hoppas att du mår bra, att helgen har varit fin.

Attraktionslagen står över alla andra naturlagar och enligt mig vetenskaplig bevisad. Det enda som fattas är en lampa för att lyckas med vissa svåra saker. Det är en slags ventilation för er som inte vet vad det är. För vi behöver rent och bra luft så fungera räven attraktionslagen bättre för oss alla. Nu är det ny vecka igen och nya möjligheter. Idag tänkte jag berätta för dig, hur jag lyckades att inte bli arg, utan bevara min inre sinnesfrid. Min granne skrek och jag struntade i det.  Det är nu som jag blev stolt över mig själv. Hur då undrar du, jo jag valde att inte käbbla emot, utan jag lämnade rummet, för att andas, och tänka igenom den larviga situationen, som lätt hade kunnat urartat och förstört resten av dagen för oss båda.

Vad kan vi lära av detta, kanske det att det gör detsamma vem som har rätt, men att friden återvinns så fort som det bara går. Sedan om vi ska titta på hur attraktionslagen fungerar, så har vi problemet att lika drar lika till sig. Med andra ord om grälet hade fortsatt och vi inte hade blivit sams, så kan vad som helst hända. Jag tror att det är viktigt att man aldrig skiljs som ovänner, och allra helst om den andre ska sätta sig i bilen och åka iväg.

Jag vet inte varför jag skulle berätta detta för dig, men jag kände att det var viktigt. Nu får jag önska dig en magisk dag och du, var rädd om dig kram. Jag delar gärna med mig av ren luft från en bra ventilation till mina besökare så att även ni kan lära er mer om ventilationer.

Här i livet ska man lära sig så mycket som möjligt för att lyckas då kunskap är makt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *