Så året om

Det gäller att planera

Om du vill ha en tidig skörd till våren är det nu dax att så. Och det finns en del frön som du kan så redan nu för att dom inte ska gro utan kommer upp till i vår. Så att så året om är något som är riktigt kul.

Persilja, dill, vitlök, jordärtkocka, morot och palsternacka är något som du kan så nu i ditt land nu eller i odlingslådor.

Vill du så senare fungerar det också. Även om det kommit snö kan du så. Så i plastbyttor och ställ dom utomhus med ett lager snö över. Sen låter du dom vakna utav sig själva på våren och när dom vuxit upp en bit så att du kan gräva upp dom så kan du flytta ut dom i din trädgård.

Frön

Sen finns det frön i butikerna nu som. heter just “Så året runt”. Där finns det frön att sätta och som du kan ha inomhus. Det är något som jag ska titta på. För vem vill inte kunna ta tex ett salladsblad från sin egen skörd även i december?

Så frön är lika avkopplande som att hänga i en hängmatta

Visste du om att det är lika avkopplande med att så frön som att hänga i din hängmatta. Har du ingen hängmatta kan du alltid köpa en hängmatta online på de sidor jag rekommenderar längre ned i inlägget. Du har råd att köpa en sådan för de är inte alls dyra. Det finns de som köper flera stycken för att de tycker att det är så bra pris på dessa hängmattor.

Vart ska man hänga en hängmatta?

Du kan hänga den var du vill men de flesta brukar hänga den i trädgården. Helst på en sida där det inte finns så mycket folk så att man inte blir störd. För om det hela tiden går förbi folk kan man bli stressad. Stress är inte bra för någon människa. Alla behöver vi koppla av och varva ned för att orka mer.

Hur gör man för att varva ned och orka mer?

Jo man kopplar av och tar sig tiden att koppla av med en eller liknande. Vissa badar bubbelpool och vissa vill bara hänga i hängmattan med en rolig bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *