Okategoriserade

Planera frön

Tycker du också om att så ?

Vi är många nu som skördar våra tomater, paprikor och gurkor av alla de slag. Jag får en blodad tand när jag ser alla grönsaker, blommor och växter som jag tagit hand om i sommar. Så nu håller jag redan på att planera inför nästa frösådd och vad jag ska plantera för frön.

Frön

Idag finns det så mycket mer frön än vad det gjorde för några år sedan. Eller så är det så att jag inte hade samma intresse eller hittade alla frön.

Om du tycker om att så precis som jag tycker jag att du ska gå in på Impeca.se och se deras utbud. Dom har både fröer som är “vanliga”, men också frön som du inte hittar på andra sidor. Här finns fröer till perenner, grönsaker, kryddor, blommor, krukväxter och en hel del annat.

planera frön
Hur kul är det inte att se när fröna börjar gro ?!

Odla i höst

Många tror att man bara kan odla på våren. Men du kan faktiskt odla nu i höst också om du fick blodad tand. Både när det gäller grönsaker och blommor. Vill du tex ha en bättre skörd av smultron nästa sommar kanske du ska så frön redan i september – november i en kruka utomhus.

Planera frön

Jag har börjat skriva upp en liten lista på saker som jag vill plantera. Jag ska försöka plantera lite nu i höst och sen i vår för att sen plantera ut i trädgården och i krukor.

Det finns mycket annat

På Impeca.se finns inte bara fröer att beställa utan också information ifall du är nybörjare, du kan köpa krukor, tips, uppbindningstillbehör och mycket annat.

Jag vill ge er ett råd innan ni går in på Impecta.se – se till att du har tid när du går in där. För när du väl börjat klicka dig runt på sidan så vill du fortsätta att titta runt. Och du kommer att bli nöjd över resultaten om du tar hand om allt som börjar växa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *