Äntligen ska jag designa min egen mobilskal

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Jag har alltid varit duktig på design och har känsla för vad som passar ihop med vad. Jag är även mycket duktigt på färger och skalor. Jag har inrett mycket i mitt liv och kommer att fortsätta med det.

Till hösten kommer jag att börja studera inredning så att jag också kan få mitt intyg på det jag är duktig på. Nu i dag så ska jag designa min egen mobilskal från Fyndiq för att jag vill att min mobil ska synas mer än andras mobiler. På detta sätt så kan jag också redan nu börja planera vilken julklapp jag ska ge till någon som har allt. För ingen har bilder som jag själv har tagit och med dem kan jag då skapa egna designade mobilskal och ingen kan få samma bild som mig. Då det är jag själv som har tagit bilderna och dessutom ändrat lite i photoshop för att det verkligen ska stick ut.

Om du ska ge bort en sådan gåva se till att ta massor av bilder på den person som ska få gåvan. Sedan väljer du ut den bild där personen ser bäst ut. Du får absolut inte välja bilder där folk blundar eller där de inte är sig lika. Ta gärna på avstånd för tänk om de själva inte är nöjda med hur de ser ut på bilden. Tar du på avstånd så är bilden så pass liten att personen som ska få gåvan inte kommer märka av några skavanker.

Om personen i stället inte vill vara med på bild så kan du ta en bild på något personen älskar tex afternoon Tea som du ser ovan och rista in personen namn.

Har du dessutom flera i din klass på universitet så kan du även fråga var och en deras favoritdag och skriva deras favoritdag eller tursiffra på mobilskalet också. Då blir presenten mer unik och inte kommer kosta så mycket.

Hos Fyndiq har de mer än bara mobilskal som du kan designa. De har stort urval av allt och det finns något som passar alla. Även den kräsne kommer hitta något som passar.

Du kan också ge dessa mobilskal i gåva på namnsdagen och då skriva “Grattis på namnsdagen Maria” eller vad nu personen heter. Glöm då inte att ge bort denna gåva på namnsdagen och gör det gärna inför alla personens vänner så att folk klappar händerna såsom man gör i amerikanska filmerna. För då lovar jag dig att din vän sent glömmer gåvan och händelserna kring gåvan. Vem glömmer när folk klappar händerna för en när det är ens namnsdag eller födelsedag. För början en att klappa händerna så kommer folk som inte ens känner er klappa händerna. Ge dina vänner en upplevelse och gåva de sent glömmer. Varje gång de tittar på sitt mobilskal kommer de ta upp hela historien och få en gladare tillvaro oavsett var de befinner sig i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *