Okategoriserade

2 augusti.

Hej! Nu är det ju en ny månad där det kommer att komma nya möjligheter och motgångar men också framgångar.

Sommaren har gått förbi med stormsteg och att det är snart över, känns annorlunda på ett sätt. Det jag menar är, det känns konstigt denna gång att sommaren är över men det är på grund av att allting är annorlunda denna gång.

Jag har införskaffat lite skolmaterial och gullig pappa som jag har, så köpte han ett skrivhäfte och en kalender.

Jag planerar min flyttning också, vad som ska tas med osv. Jag flyttar från Uppsala den 15/8. Så det är verkligen snart.. Hinner inte ens blinka då tiden rusar förbi med stormsteg.

Jag var nervös asså extremt nervös förut inför att flytta och börja skolan. Men. Jag är mer taggad och stolt över att jag främst kom in. Men. Jag fixar det. Det är bara andas och göra sitt bästa. Det kommer att gå super bra och det vet jag!

Men, sen vet jag att man kan vara lite nervös också. Det är helt okej och det är också vanligt. Så det är ingen fara med det.

Hur känner jag inför sommarens avslut? Jag känner lätthet. Allting gick så bra till slut och jag har haft stöd från olika håll men också mig själv. Med stöd menar jag, jag har haft vänner och familj som har givit mig råd och som har lugnat ner mig. Vilket jag är oändligt tacksam för och vilket jag uppskattar också.

Allting kommer fortsätta lika bra. Jag ska fortsätta ta hand om mig själv. Min främsta prioritering är min hälsa. Det är garanterat det viktigaste vi har. Det är vår bästavän.

Min syster och svåger och mina syskonbarn är på besök. Det kom i fredags från Borås och det är här tills söndag. Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *