Okategoriserade

Juli månad.

Hej! Denna månad har bestått av många olika saker. Det har skett bra saker givetvis, men det har varit en bra månad överlag.

Juli månad har gått snabbare än juni månad tycker jag.. Det är kanske för att jag längtar till skolan haha.

Men vad har jag gjort under juli månad?! Jag har rest och jag har jobbat, men jag har också hängt med familjen och jag har också planerat min flytt till Sigtuna.

Jag reste ju bort en vecka till Borås och jag åkte dit, för att min systerdotter fyllde ett år men det var också välbehövligt med semester.

Månaden är inte över än, men jag kommer att träffa vänner och jag kommer givetvis hänga med familjen också.

Det kommer inte vara så bra väder som det är nu, vilket är trist. Jag skulle vilja grilla med familjen men det är grillförbud. Så, det går inte tyvärr.

Vad mer kommer jag att uppleva? Hur känner jag inför augusti månad?

Det jag kommer att uppleva är goda saker och bra upplevelser. Juli månad har som sagt varit en skön månad, det har varit bra och jag har haft en bra sommar.

Oj! Augusti månad. Det jag känner inför det månaden, det är nog mest nervositet. Eftersom jag kommer att plugga, men jag är mer nervös inför människorna jag kommer att träffa på.

Jag kommer ju gå med det i samma klass, så det ska bli intressant och se hur det är som personer men också hur det är mot andra människor också.

Augusti månad kommer att bestå av mycket saker. Jag kommer att börja flytta ifrån Uppsala ju. Jag flyttar det 15/8 och jag börjar skolan 16/8. Så jag är taggad och övertaggad också haha.

Det var allt jag hade för idag. Hoppas ni mår bra.  Vi syns och vi hörs.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *