Okategoriserade

Sommaren 2021 bästa foto tillfället

Hej!

Oj, vart ska jag börja gällande denna sommar?! Jo, det har varit väldigt utmanade och jag har haft mycket tålamod.

Jag jobbade som hemtjänst och jag trivdes absolut inte. Så jag slutade från det jobbet. Det var ett klokt val utav mig, då jag inte kände mig bekväm att gå till jobbet eller överlag.

Jag sökte till olika utbildningar men jag var så sugen att börja Fritidsledareutbildningen igen. Jag har gått där förut, men slutade på grund av personliga skäl. Jag åkte till Sigtuna med min pappa och min faster, jag gick på intervju och jag kom in.

Så lättad och glad. Jag pratade med personalen om internatrum, efter det gick jag hem. Men jag ringde till en skola i Västerås där jag tackade nej till en utbildning.

Sammanfattningsvis – Denna sommar har varit minnesvärd och det har varit så skönt väder men också fina minnen. Detta har varit så bra för mig som alltid tar bilder och jobbar som fotograf.

Vad tar jag med ifrån Sommaren 2021?! Jo. Mod, ödmjukhet och tålamod. Jag kommer att blicka tillbaka där ett stort leende finns men också lätthet.

Jag har också varit på semester som var så välbehövligt men också givande. Att hänga med familjen och vara bortrest, det är så skönt och välbehövligt.

Jag är tacksam över att det har varit varmt, det har inte heller varit för varmt men det har varit lagomt vilket är bekvämt.

Hur kommer jag avsluta sommaren? Jag kommer hänga med familjen, träffa vänner och njuta av det sista av det som kommer.

Jag ser framemot hösten och det som kommer att komma i min väg. Jag är tacksam över allt jag har fått uppleva innan, men jag är tacksam över att få se vad som kommer att komma.

Vad mer? Jag har tränat mycket under sommaren vilket är bra och skönt. Träning är livet men jag älskar att träna.

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *