Okategoriserade

Semester för en fotograf

Hej alltihopa! Jag har inte skrivit på några dagar, på grund av att jag har varit på semester. Jag åkte bort en vecka till Borås där mina systrar bor.

Min systerdotter fyllde ett år så det var därför vi åkte dit, det var kul och välbehövligt att resa bort.

Det var ett fint kalas men också så otroligt fint upplagt och underbart. Mycket godsaker som tårta etc och min systerdotter fick många presenter.

Vi var där en vecka och under den veckan så grillade vi, vi fikade och vi åt god mat och men vi solade mycket också.

Vädret var så skönt och det var så varmt, det var en av varmaste dagarna i Borås och då var det 31 grader.

Jag solade mycket på altanen och jag fick färg men jag hade givetvis mycket solkräm på mig. Jag spelade fotboll med mina syskonbarn och vi kollade på film också.

Vad mer?! Jo. Det var välbehövligt att resa bort och njuta av närvaron och att få vara med familjen.

Min storasyster flyttade till en villa och jag fick äntligen se den, så kär i villan. Det fick mig att bli motiverad till att införskaffa en villa i framtiden.

Jag fick också mysa med min storasysters katt, så söt och så gosig. Har inte träffat katten tidigare så detta var min första gång.

Det sista dagarna av semestern, då så kollade vi på film och vi åt mat och vi drack te. Min storasyster beställde pizza så vi åt det, sedan kollade vi på en drama film på Netflix.

Gårdagen var sista dagen. Så, då åt vi frukost tillsammans och vi gick sedan hem till min storasyster. Jag hade ätit lunch redan, men resterande åt lunch tillsammans på altanen.

Tåget åker klockan 16:00, så vi tog det tåget och åkte hem.

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *