Min dag.

Hej! Idag så cyklade jag & min pappa till Uppsala Konsert & Kongress Hus, där jag vaccinerade mig. Jag tog min andra dosen idag, det gick bra och det gick väldigt fort.

Men, det var lite segt i början då vi var tidiga på plats och det hade inte öppnat än.. Men när det väl satte igång det var då det gick snabbare.

Vad är mina känslor över Corona? Har jag haft ångest? Har jag känt en enorm mängd rastlöshet?

Det finns ingenting positivt med Corona då man är så otroligt begränsad. Det är inte som förut, det vill säga att man kan inte träffa vänner eller gå och ta en fika med sin mamma osv.

Jag har haft ångest ja, jag hade det nämligen igår men det var inför vaccinet men jag har haft ångest över Corona också. Det är lite läskigt med det hela.

Jag är inte så lika rastlös som jag var förut. För jag tränar och mediterar också, så det håller mig sysselsatt men när jag väl känner mig rastlös, det är inte kul och det är då jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Jag gillar också att läsa böcker, träna och meditera så det håller mig lugn när jag väl känner mig rastlös. Samt, så gillar jag också att kolla på filmer och serier, så det håller mig sysselsatt.

Det har dock blivit bättre med Coronaviruset nu än vad det var i början. För i början, så var det kaotiskt och det var som en helt annan värld. Men, nu så är det lagomt bättre men man måste fortfarande vara försiktig givetvis

Hur håller jag mig fortfarande lugn?

För att hålla mig lugn, så har jag alltid meditationen och träningen samt att jag läser böcker. Träning är ett tips, man mår så otroligt bra..

Kram.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *