Böcker.

Jag gillar att läsa böcker och jag har läst många böcker. Jag gillar böcker som har ett bra budskap och som ger mig ett nytt ordförråd. Jag har ju som sagt läst många böcker, men jag har också läst intressanta böcker.

Det böcker som jag verkligen älskar är boken Stanna Hos Mig som är skriven av Ayobami Adebayo. Samt, Rupi Kaurs poesibok som heter Milk and Honey.

Jag tänker inte spoila om böckernas handling utan det är böcker som jag rekommenderar. Det är också lättlästa och jag har blivit mer smartare på grund av det.

Jag älskar också boken Vänförfrågan. Det är en spännande bok vars handling också är mörk.. Det är en bok som får än att tänka till och att reflektera till. Så det är ett tips på en bok.

Systrar i Jeans är också en bok jag rekommenderar, jag tycker personligen att filmen är bättre än boken. Men, boken är också bra men det är en bok som är så otroligt bra men också lättläst.

Jag läste boken Stanna Hos Mig i skolan, då vi skulle läsa två böcker och skriva en uppsats om böckerna och sedan redovisa om det. Så, min andra bok var Gullivers Resor. En bok som är svårläst, men också som får än att analysera om livet och tänka till på det förflutna.

Jag har läst många böcker så jag tänker inte skriva upp alltihopa, men jag är stolt över att ha läst många böcker. Nu förtiden, så är det flesta insatta i sociala medier men jag är mer fokuserad på det kreativa sakerna och att läsa böcker.

Min favorit bok är boken Stanna Hos Mig, det är en bok som jag verkligen rekommenderar. Jag har läst boken flera gånger och jag blir så fångad av bokens handling varje gång.

Vi hörs imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *