Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tålamod.

Ordet tålamod är ett stort ord men också ett viktigt ord. Det är något man behöver dagligen, alltså det vill säga man behöver tålamod till exakt allt. 

Vilket är intressant men det är som i meditation, regeln där är andningen. Andningen är så otroligt viktig. Det är så med tålamod, man behöver det för att klara av dagarna i sitt liv.
När man ska hantera situationer eller ta på sig an uppgifter, eller när man har tusentals frågor som behöver bli besvarad. Då behövs ordet tålamod. Det är så otroligt viktigt med tålamod.

Jag märker nu när jag ska flytta till Sigtuna i höst, att jag behöver mycket tålamod med flyttningen osv. Men jag behöver bara ta det lugnt och jag behöver mer tålamod. Vilket är helt vanligt och helt okej.

Jag har mer tålamod nu än vad jag har haft förut, jag använder också mitt andningsankare och jag njuter utav sommaren också. Vilket är viktigast. Men, jag ser framemot hösten och allt det goda som kommer inom det kommande månaderna.

Jag har hittills haft en bra sommar, givetvis så är det inte över än men jag har haft det bra och det kommer att avslutas bra. Jag har varit väldigt lugn med tanke på allt som har skett, men jag har också haft mycket tålamod och jag har tagit det till bra användning och jag är lättad att jag kom in på fritidsledareutbildningen.

Hur jag går vidare med ordet tålamod? Det är nog att jag fortsätter vara lugn men jag andas också. Allting behöver inte bli besvarat på direkten, utan det är då jag ska ha mer tålamod och jag ska vara mer i nuet och jag ska ta användning av det jag gör men också gjort.

Så ta hand om er alltihopa och fortsätt kämpa på & vi hörs. 

Lämna ett svar

Till startsidan