Överblick över sommaren.

Sommaren 2021 har varit underbar hittills, det har varit skönt väder och det är skönt väder. Jag har jobbat tidigare, jag jobbade i två månader och nu har jag detta jobb också. Som jag trivs så otroligt bra med. Flexibelt är det verkligen.

Jag kommer också att resa bort en vecka i juli, jag kommer att åka till Borås med familjen. Då min systerdotter fyller ett år. Jag njuter utav sommaren ändå, det är så tråkigt bara att allting är begränsat på grund av Corona..

Men annars så kommer jag plugga igen i höst. Så efter sommaren så kommer jag att flytta till Sigtuna! Vilket jag ser framemot. Det är blandade känslor. Jag är alltifrån taggad, nervös, exalterad, övertaggad. Asså allt. Alla känslorna stiger på en gång.

Jag kommer att plugga till fritidsledare och utbildningen är i två år. Jag kommer klara det vilket jag vet. Det är så otroligt viktigt att ha en positiv inställning och att vara målmedveten men också hälsomedveten.

Vad mer, jag är så otroligt nervös då jag inte vet vilka människor jag kommer att läsa med och jag vet inte hur det är som individer. Men, en sak vet jag. Det kommer att vara två lärorika år men också utmanade.

Jag kommer att bo på skolans internat, så jag hoppas verkligen att jag kommer att bo själv då jag inte vill bo med en annan främling. Men hur som, så kommer det att bli bra. Det jag tar med mig ifrån denna sommar är ordet ”tålamod”. Det har varit mycket denna sommar. Både intryck och situationer som skett, så ordet tålamod kommer jag att ta med mig.

Så till mitt framtida jag. Du kommer att lyckas med utbildningen. Du är stark. Du är jordnära. Du är ambitiös och uthålig men också godhjärtad.

Ha det så bra! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *