Poesin.

En av mina stora passioner i livet är poesin. Jag har alltid älskat att skriva och få dela med mig av min poesi. Jag har alltid haft passionen inför kreativa saker, men det tog en lång resa för att jag skulle skriva så bra som jag gör.

Jag började sätta igång med poesin lite grann år 2015. Men, sedan började jag skriva ordentligt år 2018. Därefter började jag ta mig ur det ”vanliga” och skriva mer unika poesitexter och mer inspirerande. Jag startade ett poesikonto på instagram och stora namn började hylla mig. Vilket jag är tacksam över, samt det började följa mig på instagram också.

Jag har också varit med i Stockholm Open Poetry, jag delade med mig utav en av mina poesitexter. Det var verkligen lärorikt och jag utvecklades som människa.

Jag är en social person men jag gillar ej att prata framför folk, det har skett en stor förändring för mig. Då, jag var så nervös förut över att prata framför folk eller fråga om saker etc.

Jag har många inspirationskällor när det kommer till mitt poesiskrivande och min poesi. Men allt jag skriver är mitt eget och ingen annans. Ta hand om er & ha en fortsatt trevlig kväll.

Hälsningar Adam fotografen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *