Utbildning inom fotografering mm

Jag är född och uppvuxen i Uppsala, jag har gått i Liljeforsskolan som barn och som tonåring så gick jag i Gränbyskolan.

Jag har förstått värdet på utbildning men jag har också inte tagit det seriöst, vilket är synd men det är också en stor lärdom för mig. Jag har inte haft det bästa betygen utan jag har haft dåliga betyg.

Men sedan kom det stora valet. Det stora ”valet”. Jag visste ej vad jag skulle välja för linje på gymnasiet, det var många om och om och tänk ifall osv.. Jag valde till slut stylistlinjen. Vilket var ett val jag ångrar än idag. Det var ingenting för mig och allt var så materialistiskt, det var mer än vad det borde ha varit. Vilket är synd.

Jag klarade inte gymnasiet utan jag tog studenten med studiebevis. Inget komplett gymnasieexamen. Så, jag påbörjade hösten med att plugga på Uppsala Folkhögskola. Jag pluggade där i två år för att få högre betyg men också en gymnasieexamen. Vilket jag fick tillslut. Med facit i hand borde jag ha studerat fotografering redan i början.

Men allting handlar om inställning som jag har nämnt tidigare. Ju mer man kämpar desto mer gynnar det än. Allt går verkligen. Det gör det. Det tar bara tid & kämpa på. Kram!

Allt gott Adam fotografen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *