Psykisk Ohälsa lindras av fina fotografier

Hej alla fina! Psykisk Ohälsa är en stor del i vårt liv.

Det är många som blir drabbad av det, det är allt ifrån ångest till panikattacker eller depression och psykoser etc. Hur går man vidare från det? Hur gör man? Hur ska man hindra det? Ordet hur är en stor del i det ämnet men också varför. Jag är 26 år gammal, men jag har lidit mycket utav det.

Jag har varit deprimerad men jag har också haft ångestattacker och panikattacker men också psykoser. Meditation är en stor del i mitt liv men också en viktig faktor. Det stärker mig rejält psykiskt men också fysiskt. Att veta sin gräns är viktigt men också att inse att man är tillräcklig, och att det man gör är tillräckligt. Hälsa är så otroligt viktigt och man kan bara göra sitt bästa, mer än så kan man ej göra.
Så mina råd är att andas, prioritera sig själv och träna.

Hälsa är sin mantra. Ju mer man tar hand om sig, desto bättre mår man. Enkelt. Sömn är också så otroligt viktigt. Det är verkligen viktigt. Så kämpa på men också ta hand om er under det perioden och förevigt. Meditation är ett tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *