Inställningen

Inställningen är allt. Exakt allt.

Om man vill klara av sina delmål eller mål, så har inställningen en stor betydelse. Ju mer positiv man är desto mer kommer man att nå sina mål. Det är ingen lätt väg eller resa, men är man säker och kämpar på så är det inget problem. Det tar tid givetvis men så länge man har sin självdisciplin, så går allt suveränt.

Jag har haft delmål och mål i mitt liv, jag har velat ge upp ibland men det är då jag tror på mig som allra mest. Det är då, jag inser att jag ska klara av detta. Jag klarar av det till slut.

För om man inte tror på sig själv vem ska annars göra det?! Det är en del av självkänsla och självförtroende. Men också ordet ”selflove” tar sin plats.

Vissa saker tar längre tid än andra, medans vissa saker går snabbare än andra… Det är resan som har en stor betydelse & allt detta jag skriver just nu, det ingår i inställningen och allt detta är så otroligt viktigt. Men, man ska aldrig jämföra sig med andra. Man kommer att må så otroligt dåligt. Det är ingen idé i att göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *