God choklad och bra företag

Letar ni efter en god choklad att ha med er på picknicken eller till stranden i sommar så kan jag verkligen rekommendera den här! 63% mörk choklad och så otroligt god! Den finns också som ljus choklad, 38%, och den är helt fantastiskt god. Smälter i munnen och det är verkligen svårt att sluta äta.

Företaget bakom choklade jobbar för att vi ska få en god bra choklad samtidigt som alla som arbetar, från första kakaobönan fram till chokladen är gjord, ska få betalt och ha bra arbetsförhållanden. Det tycker jag är helt fantastiskt! De hjälper också de utsatta i områden i Kongo där milisgrupper styr. Kvinnor vars män har omkommit erbjuds jobb på fabriken för att kunna försörja sig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *