Fotografering till valborg

Åååå vad jag längtar till valborg då jag kommer ut och förhoppnings vis får fota en brasa från olika håll.

Det kan bli väldigt fina bilder med lågor som kringlar upp i det blå. Hoppas även på fint varmt väder. Äta valborgsmiddag ska jag även göra med goda vänner. Det brukar vara väldigt skoj då vi även troligtvis kommer att diskutera ämnet fotografering. Som vi alltid lyckas komma in på hur mycket vi än försöker låta bli.

Men då vi alla håller på med fotografering så blir det ett naturligt ämne att prata om. Dessutom lär man sig av varandra och får tips och idéer. Vad det blir till valborgsmiddagen får bli en överraskning. Däremot tycker jag grillat skulle passa ihop med valborg. Grillat och eld lika med valborg. Vill du anlita en bra fotograf i Stockholm för att fira kungens födelsedag? Du får heller inte fira valborg på olika parker som är tyvärr helt avstängda detta är jättetråkigt. Bästa är att rå om sig själv nu på fredag när det är Valborg och Kungens födelsedag. På något sätt kan det också kännas skönt att slippa trängsel av massa människor och på något sätt kanske man saknar folksamlingar.

I år får man inte ens fira kungen utan det är bara 3 fotografer som får vara på plats när kungen ska fotograferas. En av dem som får vara med är samma företag som filmade kungen och drottningen år 1976 när de gifte sig.

Nu ska jag gå ut i naturen på en lång promenad och kameran har jag såklart med mig. Fotograferar det som faller mig in. Det kan bli en sten, träd, buske eller egentligen vad som helst till och med en liten porlande bäck. För det är ofta så jag fotograferar om det inte är ett beställningsjobb.

Men nu ska ni alla fina besökare på min blogg ha en fortsatt trevlig härlig helg. Och gå ut I naturen och se det sköna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *