Fota bästa motivet i naturen

Det spelar ingen roll när man är ute i naturen och fotograferar. Vår, sommar, höst eller vinter. Alla årstiderna finns det hur mycket som helst att fota. Gäller bara att se med ögonen det vackra som finns i naturen varje årstid. Nu börjar den ljusa tiden på året och då kan man fota vilken tid som helst på dygnet då det finns ljus. Själv tycker jag den ljusa tiden är bästa tiden. Får då börjar livet i naturen. Blommor, växter och djur och allting annat som finns.

Här kommer några bilder som jag fotat under årens lopp. Och har man ingen systemkamera funkar mobilen lika bra. Men med en systemkamera kan du ställa in räckvidden beroende på om du ska ta en närbild eller en bild på lite längre håll. Men som sagt en mobilkamera funkar lika bra även om man inte är fotograf proffs som t.ex säljer bilder. Och många amatörer tar bilder för sitt eget nöjes skull. Sen är det ju väldigt roligt att gå ute i naturen och hitta och leta efter det perfekta motivet. Plus att man får väldigt mycket frisk luft och energi när man är där ute och strövar i timmar. Så det är en väldigt skojig hobby att hålla på med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *