Vilken underbar himmel

Var ni ute i helgen och såg den underbara himlen som speglade sig rosa och fin i helgen på kvällen?

Själv har jag tillbringat helgen ute i. naturen med bekanta. Även om det har varit lite kallt så har det varit ett soligt väder. Och det är ju bara att ta på sig kläder för att hålla sig varm.

Himmel

Efter en dag ute så åkte jag hem och det var då jag såg den fina himlen. Jag såg många som stod med sina mobiler för att ta så många fina bilder som helst.

Om du ska ta bilder på kvällen med din mobil så ska du ställa in din mobil på nattläge om du har det. Ett annat tips är att ställa in mobilen. på längre slutartid.

Det finns en hel del appar som man kan ladda ner när det gäller slutartider när du ska ta ditt kort med mobilen Det beror på vad du har för mobil och hur avancerat du vill ha.

Ta många bilder och nöj dig inte bara med att ta en bild. Det är mycket som kan ske på himlen och det kan gå snabbt. Då kan du välja bild när du kommer in och har inte missat någonting som händer.

På många mobiler kan man ta foto med volymknappen. Det gör att du kan hålla i mobilen samtidigt som du tar kortet istället för att flytta ena handen och trycka på avtryckningsknappen på skärmen.

Istället för att zooma in himlen så ta istället kort just där du är. Sen kan du klippa ner bilden med olika appar. Om du zoomar in för mycket så blir bilden grynig.

Lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *